indirBak  ›  BlogNasıl Yapılır

Hazır WordPress Temaları

Ücretsiz olarak bulabileceğiniz WordPress temalarını hangi sitelerden ve nasıl bulabileceğinizi anlatıyoruz.


Hazır WordPress Temaları Ücretsiz olarak bulabileceğiniz WordPress temalarını hangi sitelerden ve nasıl bulabileceğinizi anlatıyoruz.

Kaliteli ve ücretsiz WordPress Temaları edinebileceğiniz siteler.

Bilindiği üzere hazır portallardan en iyisi olan WordPress kullanıcılarının en sık karşılaştığı sorunlardan biri Kaliteli, hızlı, tasarım olarak göze hoş gelen bir tema bulmaktır. Bu özelliklere sahip bir tema sitenize gelen ziyaretçilerin tekrardan sitenizi ziyaret etme oranını olumlu açıdan etkiler.

Ücretsiz bir şekilde tema hizmeti veren oldukça kaliteli siteler bulunmaktadır. Bunlar sırasıyla:

WordPress-Ucretsiz-Tema

THEMEUM : Ücretsiz, ücretli bir çok temayı barındıran sitede hemen hemen bir çok kategoriye ait teme bulabilirsiniz. Özgün tasarımlı temalarıyla dikkat çeken THEMEUM içerisinde Responsive yani Mobil uyumlu temalarda bulabilirsiniz.

THEMEUM sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

FabThemes: Bir çok WordPress temayı ücretsiz bir şekilde sunan FabThemes?i diğer tema sitelerinden ayıran en büyük özelliği aramış oldugunuz temanın özelliklerine göre sıralama yapabiliyor olmanızdır. FabThemes de aradıgınız temayı Kategorisi, rengi gibi özellikleri seçebilirsiniz. Sitede temaların özellikleri ve kurulumu da ayrıntılı bir şekilde verilmiş. ?Browse Themes?  bölümünden aradığınız temanın renk ve türünü seçebilir ?Download Theme? butonuyla anında indirebilirsiniz.

FabThemes sitesini buradan indirebilirsiniz.

Inkhive: Bu sitede de ücretsiz ve ücretli WordPress temaları yer almakta. Sitede Mobil uyumlu Responsive temalar bulabilirsiniz.

Inkhive sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Towfiqi: Ücretli ve ücretsiz temalar sunan Towfiqi sitesinde ücretsizler bölümünde 8 adet çok hoş temalar bulabilirsiniz.

Towfiqi sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

SimpleWpThemes: Geniş bir ücretsiz ve ücretli tema arşivine sahip olan siteden beğendiğiniz bir temayı kolay bir şekilde indirebilirsiniz.

SimpleWpThemes sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Umarız yardımcı olmuşuzdur.

Mobil cihazlarda blog oluşturmak isteyenler için dünyaca ünlü wordpress android versiyonu.Android için WordPress içerik oluşturma ve tüketmeyi kolaylaştırarak yayın gücünü avucunuza taşıyor. Sitenizde yeni yazılar

WordPress, GPL lisansına sahip açık kaynaklı, ücretsiz dağıtılan; PHP ve MySQL üzerine kurulmuş bir kişisel yayınlama/blog sistemidir, bu alanda dünyada en çok kullanılan sistemlerden biridirWordPress hazir-wordpress-temalari Pinterest
  Hit: 2009 Tarih: 2015-10-22 20:21:20

Kullanıcı Görüş ve Önerileri




Vehicle Masters

ağır araç sür çarpmadan git

Miku AR Camera Mikuture

android için Mikuture

TRAFI Türkiye

android anlık trafik bilgisi

ClassDojo

okulda olanları veliler ile payla�

Iron Throne

android için eski çağ kral sava�

Covet Fashion

moda oyunu

Lords Mobile

android için savaş oyunu

The Mindfulness App

rahatla, sakin ol, odaklan ve uyu