Su altında yaşarsan gençleşir misin - indirBak

indirBak  ›  TeknoHaber  ›  Bilim

 Su altında yaşarsan gençleşir misin

Bilim insanı Dr. Joseph Dituri, 100 gün boyunca suyun altında 9 metrekarelik alanda kalarak vücut yaşının 22 yıl gençleştiğini açıkladı. Geçen yıl, ABD Donanması'ndan emekli olan Dr. Dituri, zorlu deneyini tamamladı ve Guinness Dünya Rekoru'nu kırdı.
Su altında yaşarsan gençleşir misin

Araştırmanın bir parçası olarak, su altında uzun süre yaşayan bir insanın vücudunda meydana gelen değişiklikleri incelemeyi amaçlayan Dr. Dituri, Mart ayında suyun altına indi ve Haziran ayında yüzeye çıktı. Deney süresince, tıbbi uzmanlar ve psikologlar tarafından sürekli olarak izlendi.

Dr. Dituri'nin su altında geçirdiği 100 gün boyunca, öğrencilere ders vermeye devam etti ve su altında tek hücreli bir organizma keşfetti. Bu organizmanın yeni bir tür olduğunu belirten bilim insanı, bu türün daha önce keşfedilmemiş olabileceğini ifade etti.

Su altındaki deneyin sonunda Dr. Dituri, sağlık durumunda birçok iyileşme olduğunu iddia etti. Kan testleri, vücudundaki tüm iltihap belirteçlerinde yüzde 50 azalma olduğunu gösterdi. Dr. Dituri, 56 yaşında olduğunu ve su altından çıktığında biyolojik yaşının 44'e düştüğünü ve bedensel yaşının ise 34'e indiğini belirtti.

Psikologlar, bu tür izole, kapalı ve aşırı ortamların insanlar için önemli olduğunu vurguladılar. Gezegenimizi genişletmek ve gezegenler arası seyahat etmek gibi gelecekteki uzun yolculuklar için bu tür ortamlarda nasıl yaşanacağını anlamak önemlidir.

Dr. Dituri, aynı zamanda 73 günlük eski rekoru geçerek su altında en fazla gün geçirme dalında Guinness Dünya Rekoru sahibi oldu.

Tarih:2024-04-09 21:53:08  Hit:88 



Anti Deep Freeze

Anti Deep Freeze

deep freeze şifre bulucu
Waseor Coğrafya

Waseor Coğrafya

il bulma oyunu
Mp3 Download Manager (MDM)

Mp3 Download Manager (MDM)

internetten mp3 indirme programı
hashcat

hashcat

şifre kırıcı program
Flatcast

Flatcast

internetten radyo yayını yapma pr

Timbre

Kes, Birleştir, Dönüştür Mp3 S

Drum Set Music Games

android için davul çalma uygulama

Okey

Rummy benzeri okey oyunu

TubeDownload

hızlı video indirme

Coollector

Film Katalog programı

TMNT

ninja kaplumbağa mutant çılgınl

Notification History

android için bildirim uygulaması

Pic Collage

android için fotoğraf kolajlama